• Dansk
  • English
Holdtræning i Odenseklatreklub

Hold i OKK

I Odense klatreklub har vi hold for både børn og vokse, begyndere og øvede. Der er ingen fast tilmelding til holdene man skal bare være medlem af klubben for at deltage.

Familieklatring

I Odense Klatreklub betyder børneklatring også familieklatring. Det betyder børnene skal have en voksen med der deltager i træningen.

Hver torsdag kl.16.30 til 18.00 er der fællestræning for børn og deres familie, hvor vi laver lege og øvelser tilpasset 7 til 12 åriges forudsætninger, men hvor niveauet bliver løftet i vejret af deltagende forældre. Yngre børn kan sagtens være med, der er massere af plads til at de kan tumle på madrasserne og gynge i rebene.

Barnet skal være indmeldt i klubben

Forældre skal have modtaget sikkerhedsinstruktion, introkursus, før de kommer.

Forældre behøver ikke være medlemmer.

Juniorhold

Juniorholdet klatrer om mandagen kl. 17.00 til 19.00 og er for medlemmer over 12 år der ønsker at udvikle deres klatreevner og hygge sig med jævnaldrende. Det er fokuseret træning med fokus på denne aldersgruppes forudsætninger og behov. På dette hold klatrer børnene med hinanden og lærer derfor også at sikre hinanden. Der er ledigt pladser på holdet, så mør op en mandag og få en snak med vores træner og se hvad det er.

Tema Tirsdag

Hver tirsdag kl. 18.00 til 20.00 holder vi fællestræning som en af klubbens trænere arrangerer. Her er alle klubbens medlemmer velkomne til at deltage. Vi laver fælles opvarmning og sociale klatrelege. Herefter præsenterer træneren nogle øvelser der kan inspirere og motivere medlemmerne i deres klatring.

Vi klatrer sammen på kryds og tværs af alder og erfaringsniveau.

Try hard Torsdag

Try hard torsdag er for de mere erfarne og stærke og ambitiøse klatrere. det er hver torsdag kl. 19.00 til 21.00 Du er velkommen hvis du har mod på at klatre på moonboard og at blive udfordret. Det forventes at du har varmet op inden træningen begynder.