• Dansk
  • English
Frivillige i Odenseklatreklub

Odense Klatreklub ville ikke eksisterer hvis det ikke var for de frivillige.

Der er mange forskelige funktioner der bliver udført af frivillige hjælpere. De frivillige indgår i forskelige udvalg som selv styrer og tilrettelægger hvordan opgaverne skal løses.

Instruktører

Instruktørerne er dem der sørger for at klubben kan holde åbent. Det er dem der sørger for at døren er åben, og de vil meget gerne hjælper dig med at du kan føle dig velkommen både som nyt og gammelt medlem. Det er også instruktørerne der afholder introkurser. Alle vores instruktører er erfarne klatrere som også har gennemgået en intern uddannelse i sikkerhed. Vi har også instruktører der har vidreddannet sig på Dansk klatreforbunds instruktør kurser og derfor kan undervise i førstemands klatring m.m.

 

Trænere

Trænerne er erfarne klatrere der gerne vil give deres kunnen videre. Trænerne underviser ud fra deres egne erfaringer og efter det de har lært på Dansk klatreforbunds trænerkurser.

Rutebyggere

Rutebyggerne er dem der sørger for at der er noget at klatre på så klatringen ikke bliver ensformig. Rutebyggerne mødes typisk en gang om måneden hvor de bygger nye reb ruter. Boulder problemer bliver løbende udskiftet, bare fordi de kan. Det er også vores rutebyggere der arrangerer hyggekonkurrencer.

Rengøring

Rengøringen er dem man først opdager når de ikke er der. De mødes som regel tirsdag formidag for at få sat skik på hallen og også klatret lidt bagefter. Pas godt på vores rengørings-folk, sørg for at rydde op efter dig selv.

Det sociale udvalg

Det sociale udvalg arrangerer fester, fastelavn, og sociale arrangementer. Vi har regelmæssigt fællesspisninger, som mindlertidigt er stoppet under Corona.  Følg evt med i vores Facebook gruppe eller vores kalender.

Fællesspisning i Odense klatreklub