• Dansk
  • English

Vi har indrettet klubben så det kan lade sig gøre at overholde retningslinjerne mens at vi stadig alle har mulighed for at klatre. Det er naturligvis vigtigt at alle medlemmer overholder reglerne og støtter op om de begrænsninger der er så vi fortsat kan holde klubben åben.
Bliv hjemme hvis du har symptomer. Det er påkrævet at fremvise et gyldigt coronapas til vagten/instruktøren ved ankomst til klubben fra man er fyldt 16 år. Vask hænder når du ankommer, eller brug håndsprit. Sprit hænder ofte mens du klatrer. Hold minimum 1 m afstand helst 2 m, og lav makkertjek ved at fremvise det der skal kontrolleres så i ikke behøver at røre ved hinanden. Arealkravene om 4m2 gulvplads pr person skal overholdes. Dette gøres ved at sætte begrænsninger på hvor mange der kan opholde sig i hvert lokale. Der er sat skilte på gulvet om antal personer i lokalet.
Klatringen foregår som først til mølle. Det betyder at du ikke kan være sikker på at du kan klatre lige det du håber på, men da det samlede areal af klubben er på 450m2 er der stor sandsynlighed for at der er plads.

Zoner
Reb klatring (maks 25 personer)
Repos (maks 25 personer)
Opvarmet boulderområde incl reception og køkken (maks 20 personer)
Bouldergrotten (Maks 8 personer)
Træningsrum (maks 5 personer)
Herre omklædning (maks 2 personer)
Dame omklædning (maks 1 person)

Hvis det skulle ske at der er for mange i et rum til at man kan komme gennem det, f. eks få adgang til omklædningsrummene må man bede nogen forlade rummet midlertidigt så man kan få fat i sine ting.

Familieholdet
Familieholdet klatrer om torsdagen fra 16.30 til 18.00. Der er ikke adgang for andre når der er familiehold

Juniorholdet
Juniorholdet Klatrer om mandagen fra 17-19. Juniorholdet klatrer sammen med andre klatrere, men hvis der opstår problemer med at der er for mange i lokalet, har juniorholdet førsteret.

Tematirsdag
Tirsdag fra 19-21. Andre klatrere har også adgang til hallen når der er tema tirsdag, men hvis der opstår problemer med at der er for mange i lokalet, har holdet førsteret.

Introkursus
Introkursus deltagere indgår på lige fod med andre i først til mølle-princippet. Det tæller fra de møder op og mælder sig til.